http://forkredit.com/ | | |

Kulturhus Løkken

Kulturelt mødested med parapy over aktivitetsgrupper.

www.kulturhusloekken.dk

https://www.facebook.com/Kulturhusloekken/?fref=ts

 

LØKKEN KUNSTSTI

Interesseret i Løkken Kunststi? Her er hjemmesiden---> https://løkkenkunststi.dk

Vores YOUTUBE kanal: https://www.youtube.com/channel/UCJmclN5_bLAfvR3P-KoIRSw

Du kan nu hente dit kort tegnet af kunstner Maria Ellermann på den ene side og ruteforklaring mm af vores fremragende grafiker Tina fra Creeight.dk.
Der er også en skøn lille malebog på 24 sider med tegninger af vores dygtige kunstner i projekt Løkken kunststi at forlyste sig med i ferien.
Begge dele kan hentes på turistbureauet og i byens butikker!
 

Startpunkt er  "Natures way" på Nørregade 12 og så er det blot at se filmene,  følge fiskene, kunstneriske stiskilte og keramik værker /andre værker og over vartegnspladser og rundt på stierne. 

Måske finder i verdensmål værker af Lise Vestergaard, der er 17 af dem. 

Der er andre store murals af Lise Vestergaard og så er der alle byens kunstnere der også har værker på Kunststien som i alt er knap 6 km lang af hemmelige og for mange ukendte stier hvor vi hylder kunsten og Løkkens maritime liv og historie og viden koblet op på verdensmålene igennem oplevelser. Vi ønsker kort sagt at dele dejlige og kunstneriske Løkken med dig.

Her er de 9 punkter på ruten hvor kunsten udfolder sig i rutens forløb er:

https://www.youtube.com/watch?v=BawfLhdKEck&list=PLEUrfyj7o2xjBSkKFTPRNj2Hu1uhM6_kD

Glæd jer til en rute fyldt med oplevelser hvis du og dine børn har øjnene med sig. God tur! 

En kæmpe tak for sponsorater, samtaler, engagement og tilliden til vores kunstnere, sponsorer, de mange grundejere, foreninger, myndigheder og alle i andre involverede!

Vores sponsorer tæller:

Norlys Vækstpulje, Hjørring Kommunes matchningsmidler, Nordeas" Her bor vi pulje, Sol og Strand, Løkken Feriepartner, Forsikringsselskabet Vendsyssel,Villa Vendel, John Kristensen donation af skilte, samt private sponsorer.